AKTUELNO

Marko veruje Luni.

Šta je Luna Đogani radila sa Gastozom, dok je njen dečko Marko Miljković bio u "Zadruzi"; pričalo se tokom večerašnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Svoju reč imao je i Marko Miljković koji je poručio da veruje svojoj devojci.

Foto: TV Pink Printscreen

Verujem više Luni. Smatram da Gastoz nema m*da da iznese neke stvari sam, nego gura svoje drugare, to je još jadnije i bednije. To mi je baš bljak i to jedino zaključujem iz cele ove priče. Verujem Luni - istakao je Marko Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja dobro poznajem Gastoza. Posle snimanja spota sa Savom nisam bila u bilo kakvom kafiću. Ne znam stvarno. Druga stvar, Gastoz otkako sam ušla ovde, ima potrebu da me kanali. Ja sam se čula sa njim pred "Zadrugoviziju", rekla sam mu da ne provocira Marka, da ne pozdravlja tatu, da me ne spominje da nas ne bi povezivali, on je sve uradio kontra. Gastoz ima veliki hejt prema Marku. Rekao je Marku da dele istu devojku, tati je preneo pogrešnu informaciju. Dečko laže - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

I da sam bila sa njim, odvratno je! Ja sam Nenada jako poštovala i celina kao čoveka, mislila sam da mi je prijatelj. On mi je u toku "Zadruge 2" zabio nož u leđa, jer je bio sa osobom (Kijom) s kojom je bio i kačio slike. Opet sam mu dala šansu, jer on uvek kada mu je teško u životu, mene zove. Smatrala sam da je dobar čovek, jako me je razočarao, da bi on opet uradio istu stvar. Nenada nikad nisam izdala, a mogla sa. Krivo mi je što on, kao moj nekadašnji prijatelj, radi takve stvari i ovim putem bih ga zamolila da me ne spominje - dodala je Luna.

Foto: E-Stock

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'