AKTUELNO

O ovoj temi je pričala nedavno sa Janjušem.

Posle detalja koje su izneli Ana Korać i David Dragojević o svađi koju su imali i nasilju koje je ona pretrpela od svog dečka, došlo je vreme da u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" svoj stav iznese i Maja Marinković. Inače, Maja je na ovu temu pričala sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona kao da želi da zaštiti Davida. U toku tog izlaganja nije delovala uverljivo, kao kada odgovara na druge teme. Delovala je kao da laže na pitanjima novinara. Iskreno, ja verujem tom dečku, Miljanu. Još je tri puta promenila priču. Prvo je bilo iz šale, pa sa rukama, pa ju je gurnuo. Ja mislim da Ana želi da ga zaštiti, ali David ima te nasilne momente. Mislim da David nije upućen u Anin život i da ne može da se nosi s tim njenim putovanjima. On će preko svega preći, samo da Ana ostane pored njega. Što se tiče Sukija, sigurna sam da je Ana slagala. Suki me je zvao da dođem s njom kod njega. Suki neće fićfiriće kao što je on (David) - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Htela si ovog đoku! Ona mog Đorđa neće! Ona bi volela da bude Ana Korać, ali Anu nikad neće spustiti - pokivao je David, Maji.
Ja sam razočarana, ali nisam ljuta. Čemu potreba da se to javno iznosi? Ja sam smatrala za takvu osobu da mogu ruku u vatru da dam, da me neće izdati. Što se tiče Sukija, nikada mi nije spomenuo Maju. Suki se čuo sa Davidom i sa mnom. Ja sa ovom devojkom (Majom) ne bih išla u prodavnicu - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako vi znate tog dečka? Sa čime se taj bavi? Zašto se stidite? Možda se bavi čovek uvozom i izvozom ribe. Kažite šta radi! Možda je stomatolog, možda je klavijaturista, možda je bubnjar - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam videla Sukija dva puta. I to je dva dana u Opatiji. Prvi dan je bila večera. To mi je najgore iskustvo. Nije mi dao za zube - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'