AKTUELNO

Nikoga nije zaobišla.

Naredna gledateljka koja se uključila uživo u emisiju i popričala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević bila je podrška Nikoli Orozoviću i Luku Beliću.

Foto: TV Pink Printscreen

Danima bih mogla da pričam o zadrugarima, ovo je strašno, svačega sam se nagledala, ne znam odakle da krenem. Ja sam Mikijev fan, ali bih ove godine glasala za kulturu i za lepo ponašanje, to bi mogli da budu Luku i mladi gospodin Orozović. Glasam za kulturu i obrazovanje. On ne pripada tom svetu koji se nalazi unutra i nikako se ne snalazi. Podržala bih ga da zaradi novac i da uspe u životu, vreme je da unovči školu - rekla je gledateljka, a zatim je prokomentarisala situaciju između Anabele Atijas i Lune Đogani.
Ja sam u potpunosti na Anabelinoj strani. Ja imam devojku, ćerku od 29 godina, u potpunosti razumem Anabelu zašto se bori za svoju ćerku i pokušava da je izvuče iz tog vrtloga, ali ona nikako da shvati. Anabela je davno izgubila živce i sebe u braku sa Gagijem. Ne da bih ga udarila, on vozi 180 na sat... On je toliko vikao na nju, tukao je tolike godine, to sigurno ostavlja traga na ženu, a sad on njoj prigovara da je zla, ovakva onakva... On je priznao sve šta je radio, ko glasa za takvog čoveka. Gagi stoji po strani dok se gospodin Šerpica dere na Lunu. Ona je devojka totalno izgubila sebe. Moja baba je meni dala savet kad sam bila devojka, čuvaj se onoga koga je Bog obeležio, čuvaj se onoga koji nosi braon cipele i onoga ko je izdao svoju porodicu, sutra će izdati i tebe. Luna izdala svoju porodicu, svoju majku i tu nema opravdanja. Gagi je urnisao Anabelu, ona nije imala snage da se bori i da vaspitava toliku decu. Gagi je nepismen, jedino što zna je da igra, kada ga novinari nešto pitaju, on pola ne razume. Svaka normalna majka bi zubima kidala za svoju decu. Anabela nikad ne bi dozvolila (da Marko nosi Nini 2.000 dinara), pa šta i da je nosio, neće mu kruna spasti sa glave. Oni pokušavaju da potkopaju Anabelu, jer ona već polako klizi, gubi živce. Marko hoće da ima potpunu vlast nad Lunom, njemu je bitno da uzme prvo mesto, gazi preko svega - rekla je gledateljka, a zatim je prokomentarisala Miljkovićev odnos sa Jelenom Pešić.
Da li se sećate kada je Marko vikao na Lunu i pitao je koliko ostaje tu... On je sve u glavi isplanirao kako i šta, bio mu je cilj da nađe neku devojku i ako isprovocira Lunu da uđe, ona će mu pomoći da dođe do prvog mesta, a ako ne uđe on će ostati sa tom žrtvom. jelena je stabilna, ona dolazi iz porodice koja zna prave vrednosti, koja zna da prepozna prevaranta. Njoj je bilo lepo, profitirala bi, ali Marko se prevario, sigurno bi bili zajedno da Luna nije ušla - navela je verna gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Od svih njih najviše volim Šopićku... Volim žene koje se grohotom smeju, kad se ona smeje trese se Zadruga. Milica je jako negativna... Mina hoće da raskine sa njim, ali ne zna kako, zato hoće da ga isprovocira da je udari i da ga izbace. Mensur je možda i dobar dečko, ali pored takve devojke, njegovo ponašanje je totalno opravdano - dodala je gledateljka.
Što se tiče Stefana, ja sam Dijanina dalja rođaka, njegove prave velike ljubavi. On je jedan predivan dečko. Ja nikad nisam videla takvu ljubav kakva je bila njihova. Želim mu puno uspaha, puno dece, puno ljubavi, on je predobar. Šopićka je šmeker, ali nisu par - rekla je gledatelja.

Foto: Instagram.com

Ermina pokušava da glumi Miljanu, ali jedna je Miksi. Ona proganja porodicu Đogani. Ona ima više informacija o porodici Đogani nego oni sami - zaključila je ona.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'