AKTUELNO

Kemezova tvrdila da joj je Janjuš pretio, u to se uključila i Tara Simov.

U emisiji ,,Pitanja novinara" Marko Janjušević Janjuš dobio je pitanje od strane predstavnika sedme sile na konto sukoba sa Milicom Kemez, zbog čega je izbio pravi haos za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć si izdao druga Stefana, da li te je pogodila njena izjava na igri istine?
Jao mi smo svi ovde budale, ja iza svake svoje greške stojim, oni ne znaju prave stvari da nazovu pravim imenom. Bude li mi dlaka falila sa glave, za to je zadužen Janjuš! Ja se plašim, ja nemam roditelje! - rekla je Kemezova.
Ti zabranjuješ ulaske u Beograd, pretiš, unosiš se u facu - dodala je Tara Simov.
Ovo je bolesno! Ko tebi preti? Ovo je sramota svih sramota! Ja sam predsednik Srbije! Videćete vi kako i šta... samo da dođem sebi. Rekla si da sam lažan prijatelj Kariću, da sam zaljubljen u Ivanu, evo Mima kaže da sam zaljubljen u Anu! Vi ste smeće, čovek koji vas nikad ne dira sam ja- zaurlao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si jedna toliko bezobrazna devojka! - dobacio je Stefan Karić.
Ja sam zensko, on ima žensko dete i govori mi ovakve stvari - prozivala ga je Kemezova.
Milice, nemojte da mešate i da se pozivate na to da li neko ima žensko dete, to nije tema - izjavila je voditeljka Dušica Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to nisam pokrenuo, ona je prva potegla tu priču da li smo mi imali nešto ili nismo! Ja tebi zapretio? Ja sam ubeđen da je Milica ušla ovde da bi mene ukanalila! Ja nikada nisam rekao da si ti meni pušila k*rac, ja sam rekao da se nismo poljubili - objasnio je Karić.
Milice, ti si htela da se pokrene ova tema - dobacila je neka od zadrugarki.
S*so jedna lažljiva, rekla si ovde da je Janjuš zaljubljen u mene! Sama si rekla da si pušila, ko te j*be! Odgovoarala je na pitanja kao da je htela da se sazna da je pušila bez poljupca - zaurlala je Ivana Šopić.
O tebi nisam rekao nikad ništa loše, iako imam mnogo toga! TI si toliko zla i toliko imaš zla u sebi! - odbrusio je Karić.
Kojim političarima si ti pušila? - povikao je Bora Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'