AKTUELNO

Na ovo pitanje nije želela da odgovori!

"Materijal za pitanja novinara i gledalaca daju sami učesnici Zadruge koji su sami priznali da neko vreme svoj život vode pred kamerama. Prošle nedelje ti je Ermina prepričavala pitanja koja su bila namenjena Marku i tebi, a koja nisu bila uvredljiva i na koja si sama mogla da odgovoriš da niste bojkotovali emisiju. U besu si izvređala sve novinare i uputila im žestoke psovke. Ukoliko ikada nastaviš da se baviš javnim poslom, da li misliš da je u redu da se na taj način obraćaš medijima? Da li su novinari krivi što si treći put u rijalitiju i što imaš ljubavne i porodične probleme? " - bilo je pitanje za Lunu.

Foto: TV Pink Printscreen

Uputićemo izvinjenje što nismo bili u prethodnoj emisiji iz nama opravdanih razloga - rekao je Marko.
Izvinjavam se pojedincima samo, zato što znam šta neki rade i koliko svaku moju reč preokrenu i naprave od toga ne znam šta. Darko me je uvek ispoštovao za ove tri godine, nikada me nisi uvredio. Pitanja su uvek bila pristojna i normalna. Ružno je bilo, ne treba tako da se izražavam. To mi je krivo. Ja ne znam kako je u vašim glavama, ako se vi smejete, ne znam šta je u vašim glavama - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

"Zašto ne priznaš da si posle snimanja spota sa Savom išla kod Gastoza, dok je Marko bio u Zadruzi?" - dobila je novo pitanje u emisiji "Pitanja novinara" Luna Đogani ove noći.

Nemam šta da priznam. Rekla sam tačno kada sam se viđala s njim i nema potrebe da se pravdam za nešto što nije istina. Ja ne idem po tuđim kućama, posle snimanja spota, već u krevet, jer sam mrtva umorna - rekla je Luna.

"Napolju se pojavio snimak na kom ti guraš prste u radionici da bi povratila i plačeš. Gledaoci kažu da si počela da ličiš na Baneta Čolaka" - glasilo je sledeće pitanje za Đoganijevu.

Foto: TV Pink Printscreen

Katastrofa. Ja sam rekla više puta da imam nagon za povraćanje kada sam pod stresom. Ja sam taj dan povraćala pored radionice, da bi mi bilo lakše, pomagala sam sebi da bih to izbacila - pričala je Luna.

"Zašto imitiraš Kiju s tim povraćanjem" - postavljeno je sledeće pitanje Luni, koja više nije mogla da stoji, već je odlučila da sedne i ne odgovori na ovo pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Sešću! Ne mogu da odgovaram na ovakva pitanja - rekla je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'