AKTUELNO

Nije mogao više da izdrži!

U emisiji ,,Pitanja novinara" Luna Đogani i Marko Miljković bili su raskrinkani zbog njihove vrele akcije u ranim jutarnjim satima, što nisu hteli da potvrde ni po koju cenu. Đoganijeva je potom dobila još jedno pitanje, zbog kog je počela da urla za crnim stolom, a onda se priključio i njen dečko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kažeš nemate s*ks, zašto si se jutros brisala maramicama? - glasilo je pitanje.
Ja bih rekla, priznala sam još mnogo gore stvari. Nema veze uopšte, nismo imali odnose, mogu da se puste klipovi, ako se pusti klip sa maramicama, ja ću priznati - odgovorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela laže, glumi, izmišlja, pa to sve radi Luna, u šta si se zaljubio kod Lune? - glasilo je naredno pitanje za Miljkovića.
Da, kad ima neki pad, onda krene da patetiše, što mi se ni ne sviđa. Ja kazem da mi smeta takvo ponašanje, mora da se izbori sa takvom situacijom, opet je na kraju razumem, mnogo ljudima upada u oči, baš im smeta i pune je sa svih strana negativnom energijom, znaju da nju pogađa svaki komentar na ovom svetu. Vise da je laka na komentarima, sa svih strana, već treću godinu udaraju, ali mislim da će ona i te kako da se izbori sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'