AKTUELNO

Nije mogla da sluša ćerkino izlaganje.

Gledaoci i danas popodne postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je dobila pitanje: "Da li se osećaš nepoželjno?".

Pa, da. Samo sam ja kriva. Definitivno je to u meni ubijeno u Zadruzi 1. Vratilo se kada sam se zaljubila u Marka, pre toga sam bila stvarno nesigurna. Bila sam svesna šta sam uradila. Pitanja i osude su mi utuvile u glavu da sam najgora na svetu. Ja sam se stvarno osećala kao da sam ubila čoveka. Dozvolila sam im da mi ubace u glavu da sam loš čovek, najgora osoba na planeti, da sam ružna, da mene niko ne može da voli... Ti crvi su ostali u meni, ja moram da se gledam u ogledalo i pričam sama sa sobom - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da ćutim i slušam ovo. Neću da izađem! Kad zavoliš, zaboraviš na sve što je bilo ružno - rekla je Anabela.
Ja ću da sednem - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije iskrena, boji se da kaže da se gospodin (Marko Miljković) ne bi uvredio. Ja nju poznajem bolje nego iko. Ono što ja vidim na njenom licu, u pokretu... Ta devojka je nesrećna jer pristaje na ono što Marko nudi, a on nudi malo. Ona želi po svaku cenu da bude voljena, jer je satkana od ljubavi. Normalni muškarci se plaše ovakve. U ovom stanju nikome nije dobra, nije ona kriva, niko nije želeo da ona bude loše, to se desi... - rekla je Anabela.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'