AKTUELNO

Poverila se cimerima.

Anabela Atijas sa Ivanom Šopić, Stefanom Karićem i Erminom Pašović komentraisala je čestitku koju je poslala Ljuba Pantović slavljenici Jovani Tomić Matoroj.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo jako! Šta nije jasno? Šta ja imam sa njom? Nisam htela da pravim nikakvu dramu. Ja sam treću čestitku čula i nisam mogla više, jer mi se smučilo. Ja tu treba da sedim i jedem, a da nemaju lepo mišljenje o meni. To mi je totalno bezveze da ja budem tu, ako me ne vole njeni prijatelji. Oni imaju pravo da me mrze. A njeni prijatelji su joj bitniji od mene. Ja sam se osećala iskreno kao da je Matora ranije iznela tu informaciju, da me ne bi zvala. Ja sam se sklonila - pričala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je to glupo. Meni je ćale napisao nešto za Boru, pa ja nisam spomenula. Što mi pravite problem. Očigledno da te njeni ne vole - rekla je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada nije u nijednoj čestitiki spominjla da pozdravi nekoga. Totalno je bezveze. To "gepekovaću te", to nisu moje reči. To je bilo na finalu. Znaš kako je to bilo? Ona je pričala da je imala vezu sa Lunom, ja sam joj poslala klip i napisala: "Objasnićeš mi ovo", to je moje pravo. Ljubo uživaj. Juče su Lunu i mene uporedili sa Ljubom i Aleksandrom. Ona nije barem gazila po rođenoj majci - rekla je Anabela.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'