AKTUELNO

Poslednje pitanje u emisiji izazvalo je pažnju!

Voditelj Milan Milošević je i ove srede ušao u "Zadrugu", kako bi zadrugarima čitao pitanja vernog milionskog auditorijuma, koji svakodnevno prati dešavanja na velelepnom imanju u Šimanovcima. Jedno od pitanja stiglo je i za Mensura Ajdarpašića.

Zar ti nije jasno kada je Mina sinoć rekla Anabeli da nemaš lepo mišljenje o njoj da te namerno odvaja od ljudi, sa ozbiljnom bagrom si se upetljao - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina nije smela da dozvoli sebi šta je sinoć. To je stvarno ružno. Gledaoci su videli sve to, malo mi je neprijatno kad slušam takva pitanja. Ali mi to dozvoljavamo sebi. Mina ne sme, niti će više tako da se ponaša. Od sada nema udaranja, psovanja... Obećavam ljudima. E, sad, neću da trpim kad mi neko sedi na glavi. Hvala gledaocima koji su primetili. Ja se nadam da ću i ja za svoje greške, kao što i jesam, da budem okrivljen i da ću da naučim na njima. Na greškama se uči. Nismo na školovanju, ali se uči kroz ceo život - odgovorio je Mensur.
Sa mnom je najgori... - prokomentarisala je Mina.
Ja sam prvo veče ostavio utisak, nisam bio dosadan, ni tada nisam valjao, tada su me komentarisali. Ako si negativan, ne valjaš, ako si pozitivan, budala si. Dotle je bilo došlo da su napadali Eda i Draganu da se druže sa mnom, a sada se ti neki uvlače. Ja sam zapamtio neke stvari - istakao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'