AKTUELNO

Anabeli teško pale Ivanine reči!

"Da li bi se mazila ispod kreveta sa nekim ko je malo pre toga bio grub prema tvojoj majci?" - glasilo je pitanje koje je Marko Đedović postavio Ivani Šopić u radio emisiji "Amnezija".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada ne bih mogla da budem sa momkom ko me stavlja u potčinjeni položaj, ko mi popuje, Stefan i ja trenutno balansiramo. Meni samo majka u životu popuje, samo ona može meni i dan danas da kaže nešto što bi moglo da se nazove naredbom. Ja ne znam šta bi moglo da se desi da moj dečko kaže mojoj majci "sikter", "đubre" ili "mrš". Ako te neko voli, nikada ti ne bi uvredio roditelja. Moj stav je takav od početka, ali trudim se da se toliko ne petljam. Nijedan jedini trenutak ne bih provela sa Stefanom, niti posle mazila ispod pokrivača sa njim, da kaže nešto loše mojoj majci. Ja biram momke za koje znam da nikada tako nešto ne bi uradili - govorila je Ivana.

Šopićeva se osvrnula i na ponašanje Anabele Atijas.

Ja jesam realna, rekla sam Anabeli da ne sme da dovede sebe u situaciju da agresivno krene na njega, ja znam da ga ona ne bi udarila. Ne opravdavam nikakav vid nasilja, ali moramo uzeti u obzir da je ona žena koja je godinama trpela nasilje i ona u njemu (Marku) prepoznaje nasilje. Vidi se da se Marko i Anabela ne podnose, oni ne misle u tim trenucima na Lunu. Kao što sam rekla za Mlađu, isto mislim i za Lunu, ona nikada nije trebalo da uđe u rijaliti, ona je previše emotivna. Ona možda jeste dobra za rijaliti, ali je najgora za sebe. Ona jeste pobednica, ali da li ona vama liči na pobednicu? Pobednici su srećni ljudi, oni idu uzdignute glave - govorila je Šopićeva.

Sve vreme dok je Ivana pričala, Anabela je jecala ispod pokrivača.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'