AKTUELNO

Đoganijeva besna kao ris!

Sudija Jovana Tomić Matora na suđenju Lune Đogani i Marka Miljkovića upitala je porotu da li je tuženi zadrugar trebalo burnije da odreaguje prema Jeleni Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

To što ti radiš je perfidno i podmuklo, to što si uradila, ako ti je prijatelj, nisi trebala da uradiš. Meni je to potvrdilo da si ti jedan folirant, koji mi jasno pokazuje šta ti radiš. Smatram da Marko ne treba ništa žustrije da odreaguje prema Jeleni - rekao je Gagi.
Ja smatram da je Marko trebalo da odreaguje žustrije. Ti si na moju konstataciju da ti se Jelena sviđa prvi odreagovao. Jelena ustaje i govori da ona kada bi nešto rekla, da bi se sve poremetilo, ti si rekao da ona ubacuje crva sumnje, da je neko drugi rekao, ti bi bio mnogo žustriji, kao što si bio prema Anabeli - rekla je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

I zaslužila je, mada mnogo manje, nego što zaslužuje - dobacio je Miljković.
Ti kažeš kako hoćeš Lunu da zaštitiš, ja to ne vidim. Luna kada krene da histeriše, ti nju ne smiruješ, nego joj prebacuješ da je loše odreagovala. Jelena je u vašoj priči, jer si joj ti dozvolio, vi ste se družili po ceo dan. Ali ću ovaj put stati u tvoju odbranu i reći da nisi sa njom iz sažaljenja - očitala je lekciju Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

I Jelena i Marko su dali dozvolu da se nešto sumnja, meni je bilo čudno, da videla sam Jelenu i to sam joj rekla i prvu svađu imala sa mnom zbog Marka. Od mog ulaska osetila se velika razlika, ja nisam rekla da je zaljubljena, ali da joj prija druženje sa Markom. Ermina izlazi iz tog društva, jer je Jelena zamenila njeno mesto. Da li je tu bio Gagi, rekao je da je nešto video, potvrdio je ono na šta smo mi sumnjali. Oni su negirali, ali videla se velika promena u ponašanju. Ulazak njegove devojke Lune Đogani, govorila sam da si k*rva kada si bila sa Slobom, prestani! Ja sam zaista, sa nekoliko ljudi zamalo i posvađala, braneći te. Na osnovu čega si ti zaključila da je Marko sa tobom iz sažaljenja? - pričala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da Zorice, ali ti si sada kada smo Marko i ja u problemu, sa Jelenom nikad bliža. Mene je zabolelo što si ti došla kod Marka i mene i rekla da se borimo, a onda sutradan pričaš sa Jelenom i kime već da će on da me ostavi, to mene povredi. Ne treba meni moja mama, da meni govori da on nije za mene. Tako sam osetila, ja sam loše psihički. Meni je ovde problem samo mama. Ja nemam problem da to kažem, ja opet pijem lekove, koje sam prestala bila tek. Ja sam se pokajala što sam ušla u javni život, kajem se! Ja ne bih to tako uradila kao što je on, ja sam se pokajala i ono za Gastiza, što sam priznala sinoć - dodala je Luna.
Ja sam se sa njom družio prisno, bez ikakvih dodira, plesao sa njom, nije sigurno bila romantična muzika, nego je bila tuča oko nas, dozovite se pameti! - zaurlao je Marko

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'