AKTUELNO

Da li su zaista saglasni u ovom stavu?

Dušica Jakovljević i Dragan Marinković Maca nastavili su da postavljaju pitanja zadrugarima, a sledeće pitanje bilo je upućeno Edisu Fetiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć si pokušao da na malo drugačiji način predstaviš poziv sa porodicom. Ti si im na početku zabranio da pominju tvoju vezu sa Draganom - bilo je pitanje za Edisa.
Rekao sam da ne pirčaju o rijalitiju, jer ja znam šta radim. Oni su se izjasnili da nisu za tu vezu, ali ja nisam mali da neko meni upravlja šta ću. Drago mi je što sam ih video. Rekao sam da mi ne pričaju ništa u vezi rijalitija. Oni nema potrebe da komentarišu moju vezu. Sve sam rekao čega sam se setio - rekao je Fetić.
I ne treba da me spominju iskreno, ne poznaju me i ja ne spominjem njih. Ja ne volim da se moji roditelji mešaju javno, oni se toga drže. Ima milon stvari koje su priče za napolje ne za ovde. Sve je previše izloženo, nisam se izjašnjavala i ne treba ni ovaj put. Rekla sam mu da se javi, ja ga razumem, posle poziva mu je lakše. Ne razumem veze ako će mama i tata da im kažu šta da rade, onda su trebali da uđu u rijaliti sa mamom i tatom. Ne treba da komentarišu naši, on je roditelj, kao i ja - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Majka mi je rekla da razgovara sa mnom. I njoj je bio rođendan, nisu ni njeni nešto podržali, ostali su suzdržani i to je prava stvar, nismo mi toliko mladi - rekao je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'