AKTUELNO

Ima je mnogo toga da kaže.

Novinari su ove večeri nastavili da "rešetaju" pitanjima Gagija Đoganija, koji nije imao lepe reči ni za bivšu suprugu Anabelu Atijas, ali ni za svoju ćerku Lunu Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Govoriš Anabeli da je luda, a kad joj nije bilo dobro prišao si joj, postoji li mogućnost da se vaši odnosi izglade - bilo je pitanje za Gagija.
Ja nisam ni pretpostavio da će Anabela imati atak na mene, pa onda atak na njihovu vezu. Bio sam zgranut kad je ušla i kad je krenula na mene. Ona nije stvarno dobro psihički i smatram da treba da napusti rijaliti ako hoće da bude dobro. Ja znam sa njom da se izborim, ali se situacija neće promeniti, biće sve gora i gora. Ona je zla, nije dobra. Rekao sam kad se kod nje pojavila ta promena, pre jedno 6 ili 7 godina. Dobro je poznajem, ona sve što radi radi sebi na štetu i na štetu dece. Znam svaki njen korak i grimase, plača nema, ona plače, suza nema, sve radi planski i glumi, to je mišljenje o njoj. Šteti deci, meni ne može da šteti. Nije trebalo da uđe u rijaliti jer nije psihički spremna za sve ovo. Shvatiće da je pogrešila što je ušla. Najviše šteti Luni i nju će psihički upropastiti - naveo je Đogani.
Rekao si Anabeli da Lunu treba da vodite na lečenje u Lazu Lazarević, a kada sediš sa Lunom kažeš kako je Anabela za lečenje, zašto sediš na dve stolice - glasilo je sledeće pitanje za njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se izlečio, smatram da sam normalan. Mislim da sam normalan momak. Ne sedim na dve stolice, kažem da je Anabeli potrebna stručna pomoć, a mislim da je i Luni potrebna trenutno. Ona je posle druge sezone izašla iz te priče, ali s obzirom na to da je ovde ušla opet se poremetilo to njeno psihičko zdravlje. Trebalo bi obe da posete psihologa - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'