AKTUELNO

Svojoj ljubavi su dali novu šansu.

Ana Korać želela je tokom "Igre istine" da čuje od Tare Simov i Mateje Matijevića šta se to dogodilo, pa su njih dvoje ponovo uspeli da obnove svoju ljubav nakon brutalnih svađa koje su imali u poslednje vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

To je pitanje na koje sam ja prvo pokušala sama sebi da dam odgovor. Mi kada raskinemo ja sam dobra prema njemu, muvam ga... Dok smo zajedno, toga nema. Desile su se dve katastrofalne svađe između nas dvoje. Onda je bila situacija sa Janjušem, pa moj rođendan. Ja svoj život ne bih mogla da zamislim bez Mateje napolju. Shvatila sam da ga stvarno volim - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo te dve velike svađe. Rečene su neke baš ružne i loše stvari. Onda je jedno nedelju dana nisam pogledao. Na kraju sam otišao na njen rođendan. Ja sam video da se ona posle njenog rođendana promenila. Poslednjin put sam dao šansu nama. Ja sam joj i sad zamerio... Ona ima taj momenat da se bavim svađama, tuđim pričama ovde. Ovo je poslednji put da hoću da dokažem svima da ne možemo da se posvađamo - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'