AKTUELNO

Marko i Anabela su se prvo posvađali, a onda su se posvađale i majka i ćerka.

"Ovde kukate na Anabelu, pa ako vam je tako top veza, zašto napolju nije valjala? Pamtimo mi i Sarajevo i sve" - bilo je pitanje za Marka Miljkovića i Lunu Đogani, a ovom prilikom došlo je do još jedne svađe između Marka i Anabele, a onda je došlo i do varnica između Anabele i Lune.

Foto: TV Pink Printscreen

Super. U ostalim vezama se ne svađaju? I to što je snimljeno u Sarajevu, ne dešava se često. Samo je naša veza javna. Anabela se meša direktno u vezu i direktno je protiv. Znaju gledaoci šta Anabela radi. Nije kriva Anabela nama. Normalno je da se ljudi svađaju. Svađali smo se mnogo manje nego u "Zadruzi 2". Anabela, to su sve tvoja leđa i tvoj obraz. Samo pljuj - rekao je Marko.
Ja tebe ne poštujem, kao što ni ti mene. Nemoj tu da mi se brecaš. Ti si izneo laž da hraniš moju ćerku od 15 godina. Smešan si, drma ti se kavez, smiri se malo! Meni se ne drma. Ja ne moram da budem ništa više - rekla je Anabela.
I tebi se drma. Posle ćeš da vrištiš i da se valjaš po podu. Ženo, smiri doživljaj - rekao joj je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mama, celo veče skačeš i provociraš. Ona je rekla da će što manje da komentariše, da je njoj žao, da neće da bude umešana i sve radi suprotno - rekla je Luna.
Baš si bezobrazna. Ti ne želiš da čuješ da je on mene provocirao. Da li je istina da sam ja uvukla Ninu? - pitala je Anabela, Lunu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne! Ali ti je i dalje spominješ - rekla je Luna, Anabeli.
Marko ponovo preti Anabeli da će puzati po podu, to je jako ružno - rekao je Lepi Mića.
Toliko mi je iritantan, toliko ne mogu očima da ga gledam. Luna, ja sam tebe rodila i finansirala, ja tebe u svojim vezama nikada nisam zapostavljala, šta ti ima meni da se mešaš u moje veze kada si bila dete? - pričala je Anabela, Luni.
Ja ću da je šutnem sat vremena posle finala! Samo da uzmem ono koferče - rekao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'