AKTUELNO

Nije htela da ga trpi!

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" bilo je za Marka Janjuševića Janjuša, a bilo je o rečima koje je izgovorio o Zorici Marković tokom sinoćne žurke.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć dok je pevala Zorica, govorio si ironično: ,,Evo je najpoštenija žena", je l' to zbog toga što je ona imala petlju da ti kaže sve u lice? - glasilo je pitanje.
Ja ne mogu da se setim, ali to je verovatno bilo zbog onih svađa i onoga - rekao je Janjuš.
Ja jesam poštena žena, Mića, Đedović i ja, ne da smo pošteni, nego smo prepošteni i čisti kao sunce, ništa ne radimo zarad plasmana, ne lažemo, to što vam saspemo sve u lice, imamo pravo. Ja imam mozga i m*da da kažem, ja se samo Boga bojim. Ti si jedan fin i pošten momak, vrlo ste iskreno radiš, osvoji prvo mesto uz pomoć Maje. Danas smo lepo pričali, ali sram te bilo! Ja znam devojke tvoje sa kojima si bio ovde, sa kojima komuniciraš, zbog kojih grebeš na kapiju! Lažeš sve, i Maju, i Šopićku. Ja sam rekla da si zaljubljen zbog tvog reagovanja, ja sam za tebe institucija. Ja ti sigurno neću popušiti, nek ti popuši Maja, nek ti puše ove poštene, što se j*bu u rijalitiju! - odbrusila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'