AKTUELNO

Zadrugari mu zamerili na podeli budžeta!

Zadrugari na početku emisije ,,Izbor potrčka" komentarisali su podelu budžeta ovonedeljnog vođe Baneta Čolaka.

Zadrugari su bili saglasni sa Čolakom da je Ermina Pašović zaslužila najmanji budžet koji je i dobila. Marko Miljković je ipak među retkima bio protiv toga, pa je izneo svoje mišljenje, a potom je usledila i rasprava Čolaka sa Milicom Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da bivša devojka sa kojom je proveo toliko vremena... Koliko ste bili zajedno... Bili su zajedno i stavili su pečat na tu vezu, pa bi trebalo makar iz poštovanja, to bi bilo ispravno sa njegove strane - rekao je Miljković.
Ovde se svi prave ludi, ni Ivana, ni Bane ne pričaju istinu, tj. prave se ludi, a ovde su nam mozak ispirali sa time da li je trudna ili nije, ljubav veka, trudna ili nije. Bora neće da komentariše, da ne bi ulazio u raspravu. Meni je Ermina rekla da ju je najviše blam Čolaka. Ona je prešla i preko očevih reči, izgubila sve honorare, a spremala je im je hranu - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da lažeš, meni nije spremala! Ja sam taj koji dobija pozive da uđe ovde, ja nisam nikoga ovde doveo! - ubacivao se Čolak.
Hranila vas je i pojila! Jeste joj govorio da ne liči ni na šta, da treba da smrša, ja ne znam gde je ta silna ljubav - odbrusila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'