AKTUELNO

Haos!

Marko Đedović stigao je u Rajski vrt, a kao i Jelena Pešić, i on je izneo svoje mišljenje o aktuelnim događajima.

Foto: TV Pink Printscreen

ANABELA I MARKO

Ja ne mogu da verujem, Anabeli se takve reči izgovaraju, njoj se zameraju instinktivne stvari, ona reaguje tamo gde misli da ne treba tako. I sad će njoj neko da objasni kako treba. Kompletno ludilo. Mešanje porodica, familije spolja, da je Luna ovakva, pa Gagi... On opravdava sve loše uticaje spoljne, pod izgovorom da podržava sve samo da je ona srećna. Detetu svašta može da padne na pamet. Mnoge teme neće da komentarišu, ne znam zašto su došli, gde ste ih našli, ko su ovi ljudi. Katastrofalan odnos između Anabele i Marka. Lunin i Markov odnos nije zdrav. Ovo je da provri mozak. Katastrofa. Odnos Lune i Anabele je bio na zdravim osnovama. Anabela je priznala da nije podržavala ono iz prve sezone, ali je stala za svoje dete. Anabela i ja smo jako bliski, sve mi priča, plače na ramenu, ja sam osetljiv, ali sam i realan. Kada bi ona pogrešila, svakako bih rekao nešto - rekao je Đedović i dodao:
Marko nikada nije trebao da uđe u raspravu sa Anabelom, jer je ona majka osobe koju voli. Drugo, ona ne treba da rešava probleme jer ima 20 i kusur godina, a oni? Marko je izgovorio rečenicu da je bacio foru da je Anabela nemarna majka, a ona se upecala. Pa ko ne bi? Ne postoji ovde kompromis koji se može postići. Anabela vidi nešto što Luna još ne vidi. Ona nikad neće verovati Marku, prividno su to zataškavali, ali ništa od toga nema, i napolju su to radili. Ovde će možda da bude smuti pa prospi, od tog posla napolju nema ništa.

Foto: TV Pink Printscreen

JANJUŠ I MAJA

Katastrofa. Maja je toliko zaljubljena... Napolju se vidi kako sve i jeste ovde. Luna je rekla isto što je i Maja iskoristila. Sve ono što je bilo sa Markom i Jelenom bilo je tako i kad je Luna ušla, on je to prestao da radi. A Maja je odlepila. Sve što Miona priča, ja joj verujem. Čudno je što Janjuš neće da se odvoji, da li je to da bi se zaboravilo sve sa Šopićevom ili mu prija da mu diže ego, ne znam. Gledaoci vide sve kako jeste - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.V.

#Zadruga

<
'