AKTUELNO

Sve se desilo ne tako davno.

Marko Miljković i Luna Đogani i u nastavku ove noći pričali su o njenoj majci Anabeli Atijas, a Luna je istakla kako Anabela nikada nije maksimalno podržavala njihovu vezu. S druge strane, Marko je poručio Luni da je loše što je imala preterano blizak odnos sa Anabelom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti to znaš i sam si to pričao - rekla je Luna.
Posle prve "Zadruge" smo sedeli na piću, ni gram loše energije nije bio. Pre druge "Zadruge" me je zvala i rekla: "Molim te budi uz Lunu", podrška na telefonski poziv kada je bio rođendan - izjavio je Marko.
I kada je ona rekla da je prestala da te gotivi? Kada su bile one klupice. Seti se kako je reagovala kada smo se pomirili 14, nije bila za to da budem sa tobom. Nikada nije bila sto posto za to da budemo zajedno. Ja jesam pogoršala time što sam pričala te neke stvari. Ona nije znala za naše svađe - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

U Egiptu, ti si sa njom od jutra do mraka na vezi bila. Mnogo stvari ona zna. To je pogrešno. Vidim da zna neke detalje, ali to je prestrašno. Napravila si sliku o meni da je to haos u njenoj glavi. Ti pričaš njoj onako kako nije, i lažeš i preuveličavaš - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam uvek imala takav odnos sa svojom majkom - rekla je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'