AKTUELNO

Burni sati su iza njih.

Mina i Mensur izgleda da su odlučili da malo promene ploču i stišaju strasti kada je reč o njihovoj i te kako burnoj ljubavnoj vezi koju su započeli u Beloj kući. Mensur često zamera Mini njeno ponašanje, što njoj teško pada jer nema u nju poverenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošle noći Mensur je optužio Minu da je krišom posmatrala jednog od zadrugara, što je ona oštro negirala. Zatim je izbila žestoka svađa u kupatilu, a Mina je tada govorila kako to nije učinila i kroz suze iznela gnusne kletve na račun svoje porodice.

Foto: TV Pink Printscreen

Burno je bilo i tokom emisije "Pitanja gledalaca" koju je voditelj Milan Milošević vodio ovog popodneva, a tada je Mina izjavila kako se neće miriti sa Mensurom i da je veoma bole reči koje je noćas izgovorila na račun svojih najražih. S druge strane Mensur je plakao i govorio kako ono što on vidi, ne vide ostali, kao i da te situacije traju nekoliko sekundi.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom ove večeri Mina je prišla Mensuru, zatim su zajedno gledali seriju "Nemoguća ljubav". Nakon toga Mina je pričala sa Mionom o Mensuru, a onda se vratila u spavaću sobu. Tamo je legla Mensuru u naručje, nakon čega su se grlili.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

'