AKTUELNO

Isplivali novi detalji.

"Zaboravila si šta je majka za tebe uradila, kada te je ceo svet pljuvao, ona se ponižavala i branila te. Zaboravila si pare koja je uložila u tvoju modnu liniju koju nisu ispela da održiš, u pesme... Majka ti je bila najbolja drugarica, ceo život potrčko... Sada ne smeš da uradiš i kažeš samo jednu stvar, a to je Marku šta je sve ona radila za tebe!" - poručili su gledaoci Luni Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa ovim. Ja ne treba da govorim kakva je moja majka. Ja sam je ovde dve godine hvalila, dok su je pljuvali. Ja to nikada neću zaboraviti. Moja mama i ja smo bile najbolje drugarice od mog rođenja. Ništa nisam krila, uvek je sve znala, uvek je u sve bila upućena. Jedino sam je slagala ovo za Marka, od čega je nastao haos. Za mene je moja majka najbolja majka na svetu, to što je Marko rekao, nije na njemu da govori i iznosi - rekla je Luna.
Sada me pljuje tvoj izabranik, velika je razlika. Ćuti, sramoto! I mene bi udario da može! - rekla je Anabela, Luni.
Ženo, nisi borac, budi žrtva do kraja! - reagovao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Žrtve ne sede, žrtve ne ostavljaju devojke u finalu, trpiš sada devojku koja tvrdi da si narkoman, zato što ti trebaju ljubičasti - rekla je Anabela, pa poručila Luni:
Nemoj ti da me braniš. Pričaš ispod pokrivača kakva sam ja majka. Sve ćete mi platiti. Ja imam još dve ćerke, a ti me dve godine j*beš u mozak. Ceo život si princeza i sve se vrti oko princeze. Ti si došla ovde da mene ponižavaš i govoriš da si pobega od mene. Tvoja rođena sestra mi je rekla: "Ovo je sramota". Završila si, sve si rekla što si prećutala za te dve hiljade - rekla je Anabela.
Ja sam bila u sobi, kada se to dešavalo, kada sam došla ovde da odgovorim, vi ste se potukli. Ja nisam mogla bilo šta da kažem - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta on ima meni da brani? Ko je on? Do pre godinu dana nije bio niko i ništa! Sram te bre bilo! On te štiti od mene? Mnogo te voli, on koji te je štipao - nastavila je Anabela.
Ja se kunem u Blankicu da to nije istina! Sve sam te slagala! Najgora sam ćerka. Ti nisi loša majka, najbolja si majka. Ja sam loša ćerka. On (Gagi) je loš otac, on (Marko) je loš momak - nastavila je Luna.
Luna, ovo nisi ti! Ovo su njegove (Markove) reči! - nastavila je Anabela.
Mi nemamo od čega da živimo, zbog žene koju ti pozdravljaš i družiš se ovde sa njenim poltronima - izjavila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko te je školovao? Ko izdržava Blankicu Atijas? Nemoj da pričaš o nama da ti nas izdržavaš, nikada nam dinara nisi dala. Vraćala si dugove! - govorila je Anabela.
Ja sam njemu pomogla (Andreju). Apolona praviš od njega! Navodno si zaboravila da je on bio pijan i da nije hteo da odnese pare Nini. Ja sam imala potrebu da te zaštitim od tvojih partnera, pa nisam - rekla je Luna.
Ja ti se kunem, celu noć sam o tome razmišljala! Sram te bilo, da ja moram da se kunem tebi. Ja se Andreja ne stidim, ja sam na njega ponosna. On je otišao da se leči! Nikada me u životu nisi zaštitila, nego si otišla svom ocu i kupila mu kola - izjavila je Anabela.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

'