AKTUELNO

Bez problema su odgovarali na pitanja voditelja.

Anabela Atijas i Gagi Đogani su stigli u radio "Amneziju", te su bez problema govorili o svim škakljivim temama.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li mislite da u vašim svađama bez potrebe uplićete Lunu - upitali su voditelji Anabelu.
Ja sam dete razvedenih roditelja, ali me nisu uvukli, jer su imali dobar odnos. Neću da kažem da sam neka svetica, grešila sam, ali sam mnogo gutala i ćutala. Sve ono što sam im uradila ne može da se poredi sa onim što su oni meni. Luna je svojim učešćem odlučila da uvuče i sve nas, mi smo bez ugovora i honorara sedeli napolju i patili. Te devojčice kojima ja i dalje trebam tako luda, nisu ništa krive. Ja sam ušla ovde da izbacim iz sebe tu bujicu koja me je gušila. Ko zna šta sam još sve izgubila, to što ode treba da ode, Bog stavi iskušenja koja možemo ili ne možemo da prevaziđemo. Mislila sam da majku i dete ništa ne može da odvoji, ali ipak može. Osećam se kao u paralelnoj realnosti. Nadam se i molim da će oni vredni da se vrate. Gagi je za mene otac moje dece, bio i ostaće, od toga ništa više ne može da bude, imao je milion prilika. Ja opraštam, ne živim u mržnji, gorčini i u otrovanom svetu, ali to je sve. On će uvek biti otac moje dece - rekla je Anabela, a onda je u Amneziju stigao i Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

I roditelji su tu, Luna je tu, neizbežno je da ona ponekad ustane i kaže nešto, gledamo da je ne uplićemo u rasprave i svađe. Ja i Anabela i kad smo u svađi ne uplićemo decu napolju. Nikad se oni nisu mešali, ali sad je takva situacija da ona mora da ustane i da kaže. Više bih voleo da ona ne bude tu. Anabela je ušla u rijaliti, ali psihički nije kako treba, puna je besa i svega, neka je došla, ako joj je lakše da izbaci to iz sebe na ovakav način. Ona ne priča sa Lunom, ja sam tu između. Rešio sam da spustim loptu. Mentalno sam jači i od jedne i od druge, kao muškarac i odlučio sam da spustim tenziju. Ne bih voleo da se ponavljaju one scene. To nam ne treba, treba da budemo u dobrim odnosma jer deca ispaštaju. Moram to da uradim, hteo ne hteo. To je za mene mnogo bolno i hoću da smirim situaciju - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Budi jaka i uz Gagija, on te voli, izađite napolje i radite zajedno. Pustite decu da se vole, a vi izgladite vaše odnose - pričitali su poruku Bora i Bane koju je navodno poslao Mirko Gavrić.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'