AKTUELNO

Kao i uvek bez dlake na jeziku.

Nakon Marka Miljkovića u "Amneziju" je došao i Lepi Mića, da prokomentariše to što je Miljković rekao da Gagi Đogani nije dobro postupio jer ima lepe reči za Miću, iako je on vređao njegovu ćerku Lunu Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi čoveku koji ti je dve godine vređao ćerku rekao da ga voliš - pitali su voditelji Miću.
Oprost i pokajanje, uvek sam za to. Sa Gagijem nikad nisam imao problem. Imao sam problem sa Lunom i Anabelom. Anabela se mešala u te odnose. Govorio sam da nisu u pravu. Tvrdio sam i tada i sada da sam je Lunin prijatelj, ona je jedini krivac za to što je uradila, i krivi su njeni roditelji što su je podržali. Anabela je sada shvatila da nije bila u pravu, ali je razumem kao majku. Sve sam joj oprostio, što mi je vređala ćerku, ja Lunu nisam vređao nikad. Oni su ljubomorni što sam ja dobar sa Anabelom. I kad sam imao svađe sa Lunom, ja Gagija nikad nisam vređao. Ni Anabelu nisma vređao, ni njene ćerke nisam spomenuo. Vređao sam je samo što sam govorio "Bukva". Bio sam protiv Lunine veze u prvoj sezoni, a Anabela sada kaže da sam bio u pravu. Oni su meni psovali i kleli ćerku, ja sam im oprostio. Marko je rekao da sam emotivni manipulator, nisam to, samo sam čovek kome ljudi veruju. Ja Luni i Marku želim sreću, živeli milion godina, ali ne mogu da slušam priče koje mi vređaju inteligenciju - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića je zatim počeo da priča o Tari Simov i njenoj organizaciji žurke, a onda je Tara uletela u Amneziju i prekinula ga.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'