AKTUELNO

Njihov haos se nastavio u Beloj kući! Ajdarpašić bio je besan, jer mu je devojka poručila da mu vraća za sve što joj je uradio prethodnih nedelja!

Nakon što je Mensur Ajdarpašić odlepio jer mu je Mina Vrbaški priznala da neće da ide na žurku kako bi mu vratila za sve prethodne na kojima nisu išli zbog njega, zadrugar je brzinskim koracima otišao u garderober kako bi se preskuvao.

Mina je odmah potrčala za njim, a onda su u garderoberu nastavili svađu, pa su jedno drugom prebacivali ko je koliko i kada bio ljubomoran.

Foto: TV Pink Printscreen

Video si da mi smeta da ideš u toj majici, što je nisi skinuo - pitala je Mina svog dečka.
Ma sve je okej, ti ćeš meni da vraćaš za svojih pet! Nemoj ti meni to! Ti budi prep*čka, bruka, boli me k*rac, videćeš ti mene kad na leto skinem 10 kila, pa kad ne budem mogao da sakrijem ništa! Imala si flertove sa pevačima, a sad tebi smeta da ja obučem običnu majicu, kad me ne j*be niko pet posto - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepo sam te pitala da li hoćeš duks da obučeš - uzvratila je zadrugarka.

Potom je Ajdarpašić počeo da naređuje Mini da mu donosi stvari koje će on da obuče, ali je ona odbila, pa su onda i nastavili svađu. Mini je takođe zasmetalo to što je tokom suđenja Ivane Šopić i Ive Grgurić Mensur priznao da je gledao u pozadinu njene bivše drugarice.

Da si gledala mene koliko vredim, ne bi bilo problema, a ti si gledala ljude okolo koji ne vrede. Voliš da gledaš kad se neko dotera, a kad se tvoj momak utegne onda ne. Ako ćeš da vraćaš, onda ćeš videti kakva će ti biti veza -
Onda neću biti u vezi. TI gledaš u Ivino d*pe - odgovorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'