AKTUELNO

Ne prestaje da je provocira!

Nakon telefonskog razgovora sa Sanjom Stanković, Jovana Tomić Matora nije dugo mogla da dođe sebi, a onda je popričala i sa Lunom Đogani, koja je jedan od razloga raskola između Sanje i Matore.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored sve moje pažnje, novca, ja mislim da je Sanji ipak falio muški polni organ, ne mislim da me ne voli. Ona je mislila da će ovim pozivom da opravda sebe zato mi je natrljala na nos i Teu i sve. Osetila sam da se ohladila, javila se bukvalno da me skine s k*rca. Sve je to okej, ali mi nije jasno da ovo ostane od tolike ljubavi - govorila je Matora zadrugarima.

Matora je ipak odlučila da popriča sa Lunom, kako bi joj neke stvari bile jasnije.

Luna, kako je izgledao taj "Paprazzo lov", jesu li bili prisni? - pitala je Jovana.
Izlazili su iz bolnice, bili su odvojeni. Moglo se primetiti po Sanjinoj faci da je provalila da ih snimaju. Ti znaš da to nije jedini razlog, znaš da je još jedna osoba upletena - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoja majka i ja smo razgovarale dva sata, ona mi se izvinila, ja nisam mogla da pređem preko toga, izvini, ja nisam hladna kao Sanja - govorila je Tomićeva.
Ja se sećam njenog intervjua napolju, kada je rekla: "Zameram Jovani Lunu, ali ima još nekih stvari koje sam saznala!" Možda si trebala o svemu tome samo da joj kažeš - istakla je Đoganijeva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastaku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'