AKTUELNO

Kraj jedne ljubavi?

"Da li misliš da je okej da kažeš za devojku sa kojom si bio da te je molila za s*ks" - glasilo je pitanje novinara upućeno Tari Simov i Mateji Matijeviću.

Nisam ja to rekao to je izvučeno iz konteksta. To se desilo u utorak, nisam rekao da me je molila, terala, rekao sam da je bila inicijator. To je tako bilo, to sam uradio jer sam i ja želeo. Ne sviđa mi se to p*šanje po odnosu, juče je opet uzela u lošem kontekstu moje roditelje, iako sam joj rekao da me to najviše boli, od osobe koje mi je bila najbliža, tako da sam stavio nikad veću tačku na naš odnos. Ja njoj jesam jednom opsovao majku, to mi se više nikada nije ponovilo, na sve njene psovke nisam odreagovao. Smatram da nakon raskida najviše laje onaj ko je više povređen - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Muškarac koji kod kuće ima majku i sestru, na televiziji sa nacionalnom frekvencijom ustane i usred mog izlaganja ponizi me kao devojčicu od 19 godina. Ja sam priznala da smo mi bili intimni, ali me boli me momenat kada on izgovara da sam ja inicijator. Najmanje je bitno ko je inicijator, logično je da je ta želja obostrana, ne može s*ks da ima osoba sama sa sobom. Sinoć sam se osetila odvratno, poniženo... Sada jasno i glasno stojim iza stava da mi se ovaj dečko zgadio, ne želima da zamislim situaciju kako su se moji roditelji osećali nakon klošarskog ponašanja ovog momka, nisam navikla da se muškarac ponaša prema meni ovako. U momentu kada me je rekao da sam nevaspitana, automatski uvlači moje roditelje - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

"Da li nakon svega i dalje voliš Mateju?" - glasilo je potpitanje za Taru Simov.

Ne. Ustala sam jutros, razmišljala sam o svom boravku ovde, sedam meseci sam trčala za njim, brukala sam se. Ne želim da izađem odavde, a da me muškarci gledaju kao krpu. Kajem se što sam bila sa ovakvim klošarem kao što je on - istakla je Tara.
Ona mene ovde može da vređa, tako je radila i prošli put, pa se pravdala da je bila ljuta. Mene je ovde sramota njenog ponašanja. Ja sam za tebe hodajući bonton - govorio je Mateja.
Javno se zaklinjem, tata, ako pogledam ovo g*vno više ikada, ubi me - rekla je Simov.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'