AKTUELNO

Netrpeljivot prema Ivi ne jenjava!

Zadrugari večeras glasaju koga će poslati u izolaciju između ovonedeljnih potrčaka Ive Grgurić i Lepog Miće, a svoja mišljenja iznele su Milica Kemez i Jelena Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

U poslednje vreme ni ne znam da je Iva u rijalitiju, apsolutno ne obraćam pažnju na nju. Kada kažu da postoji neko gori ovde od nje, baš me zanima ko je gori. Ona je zgodna, po mom mišljenju je imala je velikog potencijala. Mnogi ovde kažu da je namazana, a ja ne mislim tako, da jeste, ne bi bila provaljena. Pljunula me je, smatram da je nešto najgore što čovek čoveku može da uradi je da ga pljune. Iskreno, o Mići nisam imala dobro mišljenje, kada me je savetovao na početnu, smatrala sam da to radi iz svojih ličnih koristi, vremenom sam promenila mišljenje o menu. Mislim da je mnogo dobar čovek, pitam se kako u svom ovom svetu bluda i nemorala, ostaje ovako pribran. Šaljem Ivu, ostavljam Miću -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića me nije voleo, kasnije me je upoznao i zavoleo. On ovde za mene predstavlja podršku i oslonac, uvek kada se osećam loše, volim da mi je u blizini, jer je njegova podrška iskrena. Što se tiče Ive, uzdržaću da je sačuvam od komentara, pokušavala sam uvek da je odbranim. Smatram da ona nije loš čovek, ali prosto ne mogu da ostanem imuna na neke njene komentare, izreze lice, ona nikada ne bi mogla da bude deo mog društva. Nema ona lošu dušu, ali ima loš mozak, zato ću je nominovati, a sačuvaću Miću - rekla je Jelena.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'