AKTUELNO

Ništa nije prećutao.

U nastavku emisije ,,Sprrrdnja" voditelji Marko Janjušević Janjuš i Stefan Karić nastavili su da čitaju humoristična pisma koja su osmišljavali prethodnih dana.

Naredni na spisku bio je Mlađan Jovanović, koji je popričao i o glavnoj temi, te je tvrdio da sa Ninom Babić nije imao intimne odnose, a onda je i prokomentarisao pismo koje mu je navodno napisao otac.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram ti reći da mi mnogo nedostaješ, imaš dosta podrške napolju, uglavnom su sa psihijatrije i ortopedije. Čujem se sa Šebezom često, pozdravlja te i rekao ti je da mu se ne javljaš kada izađeš. Lepše bi ti bilo da još malo smršaš, ali razumem, snajka dobro kuva. Ninka je preslatka kod kuće je svi obožavaju, otkako ste ušli u vezu i mama je smršala oko 40 kila. Ne brini, kada izađeš tata je organizovao psihijatra, samo najbolje, nemoj da brineš - pročitao je Karić, a onda je došao i Mlađa kako bi popričali o svemu.
Šta da kažem, želim da ga pozdravim, za sve je u pravu, ali je sve u najboljem redu. Mislim da je taj s*ks bio problem. Pristao bih da je htela ranije. Poslednja dva tri dana smo se nešto povampirili, svađamo se. Mnogo sam napet, brinem za svoju porodicu - rekao je zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'