AKTUELNO

Edo je istakao da nikada ništa loše neće otkriti o Mini.

Voditelj Milan Milošević imao je pitanje i za Draganu Mitar i Edisa Fetića: "Da li ste svesni kakvi su vam prijatelji bili Mina i Mensur? Oni nikada ništa ružno nisu rekli za vas. Ono što ste pričali u pabu je mnogo ružno, posebno ti Dragana".

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta smo pričali. Nama su prijatelji napolju, ovde su takmičari. Neki su došli zbog para, neki zbog pažnje. Možemo da budemo poznanici, ali neka prijateljstva ne vidim, jer kada dođe mesto nagradama u svemu se to pokaže - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja pokušavam da spustim loptu, njima to ne odgovara. Mislim da nisam ništa loše rekao, ne mislim nikome ništa loše. Što se tiče našeg prijateljstva i to, ja i dalje znam ko mi je prijatelj i ko mi dobro misli. Došlo je do neke loše situacije između nas, ali to će se rešiti. Ja to što imam da kažem o Mini, neću reći nikada. I da me uvredi, udari šamar, ja bih joj okrenuo glavu. Ona je i Draganina drugarica bila. Šta su one imale zajedničkog dečka pa će sada da se druže? Ako on to kaže za moju devojku, onda bolje da ne kažemo da smo drugovi - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne plašim nikoga, a verujem da je tako i kod Eda. Možda su Dragani te pare i mesta bitna. Ona to stalno potencira. Ja ne prodajem nikoga za pare. Sama je izjavila da me nije podnosila od prvog dana. I te kako smo bili i prijatelji i drugovi - rekao je Mensur.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'