AKTUELNO

Žali zbog svojih postupaka!

Ermina Pašović napravila je pravi haos raspodelom ovonedeljnih budžeta, a Mensur Ajdarpašić nadovezao se na fizički konflikt koji se desio pre tri dana sa Banetom Čolakom, kada ga je Ermina provocirala na najgori mogući način.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam bio tu kada su pričali protiv mene, ni ja sam ne opravdam šta sam uradio sa Banetom, toliku mržnju nisam osetio u raspravama do sada. Ona kaže da je tužna, zbog čega nisi smirivala Baneta koji je isto tako bio nervozan? Ne opravdavam to, još jednom kažem - rekao je Mensur.
Ovde Mensur uporno pokušava da svali krivicu na mene za njegovo agresivno ponašanje - dodala je Pašovićeva.
Nikada me niko nije toliko provocirao, sa mnogo njih sam se ovde zakačio, ali čovek koji traži, to i dobije. Ne opravdavam sebe. Ja se izvinjavam zbog svog agresivnog ponašanja. Ja nikada neću provocirati da ne bi mene udario, tako nemojte ni vi mene. Ermina me je gazila, kada sam najnervozniji bio, do te mere da sam ja izludeo. Pretili su mi, psovali su me. Ja sam kažnjen, snosim posledice. Izvinjavam se i porodici njegovoj zbog svega, ali je nepotrebno bilo da se meša u moju raspravu sa Edom. Nikada nisam video toliku mržnju od strane nekoga, koliko Ermina mrzi mene - govorio je Mensur.
Jesam ga provocirala, imam puno pravo na to, ali ti što više puta planem u toku dana, ja to više ne mogu da podnesem. Ti bi mene udario, da nije bilo Marka Miljkovića - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da lažeš Ermina, rekla si da ga namerno provocirala da bi te udario - otkrio je Stefan Karić.
Sve je krenulo od toga kada me je bockao sa Baneta Čolaka, vređao mi je dete, porodicu, sve živo. On je tu planuo, ovaj čovek meni preti, govori mi da ću moliti za život. Ako ne može da podnese provokacije, žao mi je - istakla je Ermina.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavlu teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'