AKTUELNO

Ovo je jedna od tema koja je napravila pometnju u emisiji "Pitanja novinara".

Mina Vrbaški dobila je još jedno pitanje vezano za situaciju sa Mensurom Ajdarpašićem.

Mina, pratilo smo šta se izdešavalo, ceo taj konflikt. Ispratili provokacije Mensura i Dragana, da li nastavljaš da se družiš sa njom - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Dragani objasnila još neke stvari koje su se izdešavale. Pre nego što je Mensur krenuo sinoć da vređa, Đedović je bio preko puta i rekao: "Mensure, vidi kako ti drugarica namešta devojci". On je krenuo ka pabu, jedva sam ga zaustavila. Greška je što mu nisam prenela da sam pričala sa Draganom u WC-u, naravno da će ostati prijateljstvo i sa Draganom i sa Edom. Drago mi je što je Edo ovako stabilan. Nadam se, kada Mensur dođe iz zatvora da ćemo popričati svi o ovoj situaciji - istakla je Mina, pa dodala:
Bane je ispao kolateralna šteta, nervoza je krenula od njega i mene, pa je došao konflikt sa Erminom, ona ga je konstantno provocirala, onda je došlo to sa Banetom, tu je puklo. On uglavnom ima takav pristup sa ljudima, pa izazove takvu reakciju. Ja sam pokušala da objasnim da ne treba da ima takav pristup - dodala je Vrbaški, a Ermina je skočila i počela da se svađa sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'