AKTUELNO

Neće više da ćuti.

Mensur Ajdarpašić direktno je nominovan i kažnjen tromesečnim honorarom zbog agresivnog ponašanja tokom petka popodne u rijaliti programu "Zadruga". Ove noći Ermina Pašović je tokom "Igre istine" pričala o svojoj svađi sa Mensurom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Mensur ušao on se uhvatio za mene i Baneta. Kako je on beda i kako sam se ja usr*la sebi u život. Tu je bio i Vladimir, imao je sukobe sa njim, ja se nisam mešala. On nije imao ništa da jede, ja sam kuvala i dala sam mu. On je iskoristio priliku kada sam ja bila na dnu i na svaki mogući način smo imali svađu. Postoji razlog - rekla je Ermina, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo danas, ja sam dobacivala kada je bio taj klip, ali to nije bilo ništa strašno. Onda sam videla u sobi kako napada Minu, samo zbog tog primerka. Jedino što sam ja njemu danas govorila: "Apelujem da se uvede Minina majka i spasi dete od budale". On je skočio i rekao: "Ko si ti da spominješ Mininu majku"; naravno ja sam to ponovila. On se prvo zaleteo na mene, pa me pljunuo u facu. Kasnije se pokušao fizički da nasrne na mene, pa je počeo da me gađa - govorila je ova zadrugarka.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'