AKTUELNO

Burno je bilo.

I te kako je bilo burno tokom izlaganja Filipa Đukića, koji je bio rastrzan između bivše devojke Mione Jovanović sa kojom je u vezi bio samo jedan dan i rekao da vezu nisu još uvek raskinuli, a sa druge strane između bivše simpatije Jelene Pešić sa kojom se posvađao ovom prilikom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću nominovati subjektivno, jer objektivno možeš svakome da nađeš zamerku. Što se tiče Pešićeve, na prošlim nominacijama sam joj zamerio jednu stvar, ona je to ponovila opet. To sam video juče na klipovima. To mi daje do znanja da me ne ceni. Rekla je to u svađi sa Ivom, sada je opet spomenula da sa Ivom mogu da budu samo neinteligentni muškarci. Pojeo te rijaliti - govorio je Filip.
Kapiram da joj nije lako. Teško je da ti znaš da je tvoj sadašnji dečko bio zaljubljen u Jelenu Pešić. Izvinite što postojim - dobacila je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti možeš ovde da pričaš šta hoćeš, ali jedina gora stvar je od lagati druge, je lagari sebe - dodao je Đukić.
O čemu pričaš ti? Kleo si se da si i dalje zaljbuljen u mene. To si rekao i kada smo bili bez bubica. Samo nemoj da lažeš devojku - izjavila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne biraš sredstava, kada su u blatu. To je dokaz da je pojeo rijaliti. Ugleaj se na Ivanu Šopić št se tiče tih stvari. Da, rekao sam da sam bio zaljubljen u tebe, ali da mi je to smešno u poređenju sa Ivom. Ovo nema veze sa Ivom - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Mione, toliko me nervira sa njenim šminkanjem i komentarima. Malo je falilo da promenim krevet, ali ne mogu da kažem da se nije promenila. Malo iz profila liči na punjenu golubicu, ima oko 60+ kilograma. Nismo ni raskinuli, stoji da je bezobrazna u nekim situacijama - rekao je Filip.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'