AKTUELNO

Kao i svakog četvrtka, u dobro poznatom terminu, zadrugari i danas odgovaraju na pitanja milionskog auditorijuma, koji svakodnevno prati dešavanja u Beloj kući.

Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Gagija Đoganija.

Zamerio si Zorici Marković kada je rekla kako si se ponašao prema Luni, a Marku nisi smeo ništa da kažeš kada je to potvrdio? Da li se toliko plašiš Marka? - glasilo je pitanje.
Nikoga se ne plašim, a to nisam čuo - odgovorio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam potvrdio tu jednu rečenicu, meni je teško pala ta rečenica - istakao je Marko.
Ustani, Luna. Šta sam pričao sa tobom, da li sam bio grub? - podigao je Gagi Lunu.
Prvo si bio fin, nisi znao što plačem - odgovorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Hteo sam da te otrgnem. Ja nisam bio bezobrazan, a izvinjenje Lunino nisam hteo da prihvatim jer ne možeš više tako da se ponašaš - pravdao se Gagi.
Možda je bio bespotreban taj način, jer je bila u lošem stanju - dodao je Miljković.
Luna je govorila da hoće da se ubije, ja sam morao to da kažem, nikada nisam bio grub, sada sam bio grub. Anabela je juče spomenula mog tatu, nije mi ni do čega, neću više da učestvujem - govorio je Đogani.
Tata, ne znam šta sam ti uradila, pa mi ovo radiš? Ti očigledno kad imaš sukob sa mamom hoćeš preko mene. Ljutiš se na mene, ja sam tvoje dete - zamerila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona iznosi laži, a ti znaš istinu - nastavio je Gagi.
Ja ne treba da se mešam u vaše odnose, ja sam vaš sudija već 15 godina. Što me uvlačiš u to? - odgovorila mu je Luna, nakon čega se prepucavanje Anabele i Gagija nastavilo.

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'