AKTUELNO

U toku je još jedno izdanje emisije "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević zadrugarima čita pitanja koja je publika postavljala poslednjih sedam dana.

Jedno od pitanja stiglo je i za Lunu Đogani.

Zašto dozvoljavaš da tvoj odnos sa Anabelom i Gagijem utiče na tvoj odnos sa Markom? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kada sam loše, loša sam prema svima. Budem ljuta na samu sebe, a kamoli na druge. Tada se osećam loše, prespavala sam noć, jutros sam ga zagrlila. ova situacija nema veze sa Markom, nema veze sa njim. Treba da se odvojimo od cele priče, jer između njih nema kraja, a mi da probamo da sačuvamo mir - odgovorila je Luna.
Lepo je sve objasnila, ne bih da dodajem ništa - istakao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da se Marko trudi, ne znam šta pričaju, ali slažem sa tim da naš odnos ne treba da utiče na njihov odnos. Ja sam se povukla što se tiče njihove veze - istakla je Atijasova.
Normalno je da Anabela ne voli Marka, jer si joj se ispovedala, da li ti je žao? - glasilo je sledeće pitanje za Lunu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi žao, moja mama od malena sve zna, sve sam joj pričala u sve je bila upućena. Ovo pomirenje je jedina stvar koju sam sakrila od nje. Ne kajem se, Marko razume, zna kakva sam kad se iznerviram. Ne kažem da je to lepo, ona je jedina osoba u tim trenucima kojoj sam se ispovedala u tom besu, pričala sam i šta sam mislila i šta ne. Nije mi žao - ispričala je Luna.
Ja se nikada nisam mešala u njihove svađe, može Luna sada da kaže istinu. Ja za te svađe nisam znala do momenta raskida. Samo sam jednoj prisustvovala, na Mašinom rođendanu - dodala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Za tu svađu u Parizu nije znala, nije bila tu, ja sam joj poslala poruku, ona mi je rekla da slušam svoje srce. Nije mi žao što sam se ispovedala, mada sad ne bih više - zaključila je Luna, a onda se Mima posvađala sa Gagijem jer je čula da dobacuje Anabeli.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'