AKTUELNO

Opasno joj je zamerio napade na njegovu ćerku!

Odnos Maje Marinković i Ane Korać ovih dana drma Belu kuću, a međusobne optužbe ne jenjavaju. Njih dve se konstantno raspravljaju, a Ana je optužila svoju cimerku da je ljubomorna na nju, te da želi da bude kao ona, kao i da je Maja zaljubljena u Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Usled svega što se izdešavalo, mi smo stupili u kontakt sa Takijem, Majinim ocem, te ga prvo upitali šta on misli o odnosu njegove ćerke sa Janjušem.

Ja mislim da su Maja i Janjuš veliki prijatelji drugari, Maja je morala da se osloni na nekoga tamo. Janjuš je oženjen, ima suprugu i decu, nema tu ništa na ljubavnoj bazi, samo prijateljstvo. Ona je tamo sama protiv svih, Tare, Matore, Đedovića, svi je napadaju, upala je među zvečarke - rekao je Taki.

Foto: TV Pink Printscreen

Odnos Ane Korać i Maje mu se uopšte ne dopada, a tvrdi da je njegova ćerka za sve u pravu.

Ja ću vam dati te slike o kojima Ana priča, videćete da je to sve fotomontaža, nema tu istine. Ma vratiću ja nju u Ivanjicu da bere maline i kopa krompir, znam ja nju dobro ko je i šta je, ona je išla redovno u striptiz bar, ne kažem da je tamo radila, ali se druži sa gospođom koja taj bar drži. Ma znam ja mnogo toga o Ani, nego ne ide da pričam, ipak sam ja roditelj - zaključio je Taki.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Nemanja Vujčić

#Ana Korać

#Maja Marinković

#Zadruga

'