AKTUELNO

Niko nije mogao da poveruje u ovu priču.

Zadrugari ove noći debatuju o prevari. Oni su se podelili u dve ekipe, te su jedni bili za prevaru, a drugi protiv. Kapiten ekipe za prevaru je Ivana Šopić, a kapiten ekipe protiv prevare je Marko Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ima ljudi koji nikada nisu prevarili svoje partnere - upitao je Marko Janjušević Janjuš, a samo nekoliko zadrugara je diglo ruku.
Što se tiče prevara, treba ih podržavati i što više partnera menjati, jer ćeš kasnije shvatiti da se to neće odraziti na tvoj brak. Kada se oženiš kažeš sebi prošao sam, varao sam, sve sam probao, sada stavljam tačku i sutra ću svoju decu vaspitati šta treba u životu. Da bi bio pravi otac, muž treba da promeniš mnogo devojaka da bi znao koga ženiš. Zbog toga opravdavam varanje u mladosti. Nije normalno da devojka koja ima 30 godina, a počela je da ima s*ksualne odnose od 15 godina, da nije promenila minimum 30, 40 partnera. Nije se iživela. Neko ko je ušao u brak neiživljen, dolazi u srednje godine i onda dolazi do zasićenja u braku, naiđe ti neka top r*ba, prevariš ženu jer to nisi probao kao mlad. Kažeš sebi jedan je život, a ovo nisam probao, opravdavam jer nisu iživljeni. Dolazi do nezadovoljstva jer nisu to prošli u mladosti. Opravdavam prevaru i kada vidiš da nije to to i onda hoćaš da vidiš da li će ti ta žena, ljubavnica više odgovarati. Marko, da li misliš da ovo što sam ja pričao ima smisla - upitao je Bora Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima smisla i pronašao sam sebe do 26. godine, sada živim potpuno drugačije - rekao je Miljković.
Imala sam situaciju kad sam imala 14 godina, on je mene konstantno varao, nisam to uzimala za ozbiljno jer sam bila jako mlada, imali smo oboje po 14, varao me, ljubio se s drugim devojkama. To mi je bila prva veza, sa njim sam izgubila nevinost, varao me je svaki dan, bio je neki šmeker, neka faca, ljubio se s kim je stigao. To mi je prva trauma. Nikad posle toga nisam saznala da me je momak prevario, bila su nagađanja, ali nisam imala dokaze - rekla je Tara Simov.

Lepi Mića, Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš počeli su da vrište od smeha zbog toga što je Tara ispričala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam napravila s*anje, povredila sam dečka koji me je voleo. On je meni rekao nešto što ne misli, ja sam htela da nahranim svoj ego, imala sam u planu da mu kažem to, da to stigne do njega, međutim, imali smo svađu, osetila sam se nepoštovanom, rekao mi je zle stvari. Ubedila sam sebe da će mi biti lakše ako prevarim, nisam mu rekla, došla je griža savesti, povraćala sam narednih 7 dana zbog stresa. Nisam mu nikad to priznala, nakon skoro godinu dana mu je stigla ta informacija.... Grize me to što sam uradila nikad ne bih volela to da osetim na svojoj koži - navela je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'