AKTUELNO

Atijasova je ogorčena na svog bivšeg supruga.

U Beloj kući je u toku izbor zadrugara koji će poneti titulu najbahatijeg zadrugara. Ukućani su jedan po jedan iznosili svoje mišljenje, a ovo je napravilo pravu pometnju na velelepnom imanju.

Zna se što je Tara bahata. Ona je meni bacila garderobu Marko je ovde bahat, on puši tompus, a svi ostali pikavce. Mensur je takođe bahat, Luna je za sve bila u pravu što je rekla - rekla je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Školski primer bahatosti ovde je Tara, neodgovorna si. Retko ko je bahat, a da nije sebičan. Marko takođe ima nešto bahato u sebi - rekla je Ivana Šopić.

Anabela Atijas je za najbahatijeg zadrugara izabrala svog bivšeg supruga Gagija Đoganija, a on je tokom njenog izlaganja ćutao kao zaliven.

Ja ne volim bahate ljude, mrzim to. Svi mi u jednom trenutku možemo da imamo i da nemamo. Ja se neću bazirati na rijaliti. Za mene je najbahatiji Gagi Đogani. Ispalo je da me je on i stvorio i rodio i uništiće me. Daj čoveku malo, pa da vidiš kako će da ti se vrati. Drago mi je što je ušao u rijaliti i što će napokon imati novac - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: D. B.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Zadruga 3

'