AKTUELNO

Ovome se nije nadao!

Luna Đogani ustala je za crnim stolom i pre nego što se izjasnila o najbahatijem zadrugaru među njima, obratila se svim zadrugarima koji su pre nje glasali.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, ja mislim da više od pola nije bilo iskreno, svi idete linijom manjeg otpora, ja ne znam koga bih pre navela, mamu ili tatu. A to da li ću drugaricu ili druga, a svi ovde komentarišete između sebe da po ćoškovima pričate jedno, a ovde drugo. Najlakše je navesti Taru ili Brendona. Ja ću navesti Mensura, da o tebi to pričaju svaki dan, a možda su tri osobe to uradile - ispričala je Luna.

Zadrugari su se odmah po pominjanju Mensurogov imena pobunili, te su ga optužili da je i agresivan i iskompleksiran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ti se obraćam u lice, ne napolju, nemam problem sa tobom, ja sam ovde ušla prvo veče pohvalila njega kada sam ušla. Imala sam baš lepo mišljenje, a od svega toga mi je ostalo to da voliš Minu, sve ostalo se promenilo. Ti si pokazao prema meni dragim ljudima da ih ne poštuješ, prva stvar ono kad je stigla nagrada za Marka, kad si krenuo da otimaš. Onda su te nahuškali da ga udariš. Druga situacija je bila vezana za mamu, rekao si da ih nabiješ sve na onu stvar, posle toga što je ona komentarisala. To što Tara vrišti kada je gladna, to nije bahatost, to i ja radim. Ja kod tebe vidim tu želju za pažnjom, mene to podseća, nemaš veze sa tim, ali to je radio i Vladimi Tomović, kad se svađao sa mojim tatom. Nemaš osećanja prema drugima, meni je to ružno - dodala je Đoganijeva.
E to je ta ljubav koju Luna podržava - prokomentarisala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'