AKTUELNO

Šok!

Marko Đedović nije krio svoje mišljenje o Maji Marinković, kao ni Ermini Pašović, pa je sve ispričao Drvetu mudrosti. Đedović je tvrdio da je Maja zaljubljena u Marka Janjuševića Janjuša, dok je Ermina u Gagija Đoganija, ali se obe plaše da uđu u nešto sa njima, Marikovićeva jer je Janjuš oženjen, a Pašovićeva jer se boji da će Gagi biti nasilan prema njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Maje tiče, stvari su jasne kao dan, ona se zaljubila, ali ne sme da prizna jer je Janjuš oženjen čovek. Janjuš se klasično sprda sa njom. Maja je napadala Lunu zbog oženjenog, a sada joj se to dešava. Polupana je totalno, ali interesantna za ovaj koncept, ponavlja tih pet rečenica, pustiš je, pa ide dalje. Polupana, još zaljubljena, pa se izgubila. Gledaćemo tu još svašta - rekao je Marko o Maji, pa počeo da priča o Ermini:

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina je haos! Pitali smo je pre neki dan čiji je fan, pošto je cela porodica Đogani ušla. Šalili smo se da je ušla ovde da se osamostali. Ona je antiprotivna. Kada neko pomene nešto, ona je protiv toga, ako se neko složi sa tim, ona je odmah protiv. Vrlo je čudna ličnost, ništa joj nije teško, samo da bude dobra sa tim ljudimna koji joj se sviđaju. Ermina ima simpatije prema Gagiju, to ne može niko da me ubedi da nema, a ovo sve je znala za Anabelu... Pitao sam je da li je to razlog što nije ušla, ona je rekla: "Pa...". Plaši se da ne bude isprebijana, to je sto posto razlog - ispričao je Đedović o Ermini.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'