AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno!

"Šta si pre neku noć dugo pričali ujutru i zbog čega si mu se izvinjavala?" - glasilo pitanje, koje je Jovana Tomić Matora postavila Milici Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu noć sam se posvađala sa Borivojem, videla sam da Borivoje spava, ljuta sam bila što me nije pozvao da spavamo zajedno. Otišla sam da ga pitam da li ima animirani film o Gokuu. Pričali smo čitavu noć o crtaćima, to je bilo to. Jednu noć, Bora zna da smo mi šetali, došlo je do te teme o forsiranju nekih veza, rekla sam mu da mi je mnogo žao što sam se tako ponašala prema njemu. Rekla sam mu da se ne bih osećala lepo, da mu se ne izvinim pre nego što napustimo rijaliti- rekla je Milica.

Sledeće pitanje Milica je uputila je Jovani Tomić Matoroj: "Možeš li da mi kažeš šta ti je Kendi rekao da sam mu pričala?"

Kendi je meni rekao da si ga budila nekoliko puta, da si mu se izvinila zbog nekih stvari koje si mu uradila. Mene samo zanima kako smo došli, od momka koji je za sve kriv, do toga da mu se izvinjavaš - objasnila je Matora.
Ja Bori pričam sve, ja sam odmah rekla Bori da sam se Kendiju izvinila, ne morate ništa ne brinete - dodala je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'