AKTUELNO

I te kako su imale šta da kažu.

Posle burne svađe koju je Marko Janjušević Janjuš imao sa Majom Marinković i Ivanom Šopić, sledeće pitanje tokom "Igre istine" Iva Grgurić dobila je od cimerke Maje Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Maju je zanimalo za koje devojke Iva smatra da su ljubomorne na nju, kao i da li su Stefan Karić i Filip Đukić, ključni razozi za to. Iva je tokom izlaganja redom nabrajala cimerke i istakla da su većinom na nju ljubomorne zbog njih dvojice. Tokom svog izlaganja Iva je ušla u žestoku svađu sa Ivanom Šopić i to zbog Stefana, kao i sa Milicom Kemez zbog Filipa.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je jako žao, ali sa većinom devojaka se svađam zbog muškaraca. Mislim da je to prvo zbog Stefana, jer se ovde lože na njega, a i većina je bila sa Stefanom. Složile su mi se neke kockice. Pa da krenemo... Miona i zbog Filipa i Stefana, Ermini ne mogu da zamerim ništa, videla sam neku netrpeljivost kada joj se sviđa Stefan. To Majo od tebe nikada nisam osetila. Sa Ivanom Krunić nemam takvih nesuglasica. Nataša... Mislim da Nataša, ne mogu da povežem da li je zbog muškaraca ili ne, ali ona i ja smo imali nesuglasice kada sam bila sa Stefanom, ali je ona imala zadatak od Vladimira da gura nosić. Ivana Šopić je čistila put ka Stefanu jako perfidno. Meni je pričala nešto drugo, a njega je trovala protiv mene. Sve je radila kako bi ga odvojila od mene - govorila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si jedna žvalava budala. Ovo je bilo jako duhovito. Na tebe da budem ljubomorna? Budalo žvalava. Nisi mi iz d*peta izlazila. Sram te bilo lažovu mali, jedina sam te branila ovde. Ti smrdiš na moja g*vna, jer mi nisi izlazila iz b*lje - rekla je Ivana, Ivi.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Milice, ona je ista kao Šopićka. Bila je tu uz mene, rekla je da me podržava što sam iznela istinu i da me razume. Kada sam krenula sa Filipom ja sam osetila netrpeljivost s njene strane. Evidentno je da je ona bila zaljubljena u FIlipa, pre nego što je ušla u rijaliti. Poznavala je njegovu bivšu devojku Mariju Anu, ona joj je pričala o Filipu. Vrlo je negativna osoba - nastavila je Iva, koja se zatim posvađala sa Milicom Kemez.
Ti devojko meni nisi do članka. Moju životnu priču u ta tvoja prljava usta nemoj da uzimaš - rekla je Milica, Ivi.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću biti dama, boli me k*rčina za vas! Milice, smiri se, brini se o svojoj vezi. Puniš svog dečka lošom energijom - nastavila je Iva.
Ja ga punim, a tebe pune. Ti hoćeš da budeš žrtva, ti si sponzoruša - rekla je Milica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'