AKTUELNO

Potpuno iskrene.

Naredne gošće kod Marka Janjuševića Janjuša i Stefana Karića u emsiji "Sprrrdnja" bile su Dragana Mitar, Ivana Šopić i Milica Kemez, koje su takođe pričale o svojim silikonskim grudima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam radila pre pet godina grudi, imam anatomski oblik. Nisam nijednom zažalila. Imala sam pre toga par operacija. Mogu da kažem devojke prvo skrešite surle, ja sam surlu skresala. Kažu da moj nosi nije bio veliki, ali to je bio moj hir. Napolju sam se zahvatila više puta nego u "Zadruzi". A što se tiče estetskih stvari, jedno pet, šest puta - rekla je Ivana.
Ja sam grudi radila pre 4 godine, ja sam to uradila jer sam dojila, pa sam ih podizala, bilo je bolno, ali dobro je prošlo i zadovoljna sam svojom veličinom. Ne bi mi trebale veće, smetalo bi mi. Imam 400 kubika. Meni se nisu spustile, da kucnem u drvo. Ja sam ih podizala i stavljala, 3.300 su koštale, nisam dizala kredit, mene je tadašnji suprug častio. To je bio poklon za 8. mart 2016. godine. Ja sam dobila neki oblik suze - navela je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Još nisam čuo da se s*se zovu suze. Nisam video suze, video sam na pola - rekao je Marko Janjušević.
Imam garanciju 10 godina - navela je Dragana.
Kažu da su Ivine najbolje, da li vi to mislite - upitao je Janjuš.
Ne znam, dok ne vidim golim okom - rekla je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni ja dok ne vidim - dobacio je Karić.
Ja sam platila 3300 ili 3500 evra. Ja imam garanciju 15 godina da neće da se spuste. Sama sebi sam platila silikone. Ja sam počela rano da radim, sve sam priuštila sebi što sam želela. Nikada se nisam pokajala. Ranije sam bila kao košmar, a sada sam (Janjuše) tvoja noćna mora - dodala je Ivana Šopić.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'