AKTUELNO

Zadrugarke ne prestaju da ratuju.

Tokom noći došlo je do verbalnog okršaja Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša i to zbog toga što je zadrugarka u njegovom prisustvu ogovarala Taru Simov, što Janjuš nikako ne podržava.

Ja sa Majom provodim najviše vremena, nikada joj nisam dao povoda da priča bilo šta o Ivani, to ja garantujem. To da je neko zaljubljen u mene, ja to neću da komentarišem. Ja volim da provodim vreme sa Majom, ja njoj zamerim mnogo toga i kažem šta ne treba da radi. Ja nisam dozvolio da priča o Tari - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nećeš ti meni da kažeš šta ću ja da pričam. Meni nikakav zaštitnik ne treba. Ja sam sedela jutros na krevetu i komentarisala sam snimak na kojem je ona (Tara). Ja nisam nikoga uvredila. Ona mene pecka, a meni priča kako ja pevam Mateji "Ute pa-pa ute". Ja ne znam šta je sa ovim ljudima pa me peckaju, a ovde pričaju kako me noćima sanjaju - dodala je Maja.
Zamolio sam te da ne spominješ Taru, a ti me ne slušaš. Šali se sa mnom, boli te k*rac ko se sa kim j*be. Mene boli k*rac za ogovaranje - rekao je iznervirano Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon rasprave sa Janjušem, Maja je ušla u raspravu sa Tarom Simov i to zbog Mateje Matijevića.

Maja priča kako se kaje što se nije j*bala sa mojim dečkom, a imala je šansu. Devojko, ja tebe ne vidim, ti mene i te kako vidiš - dodala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je mene tvoj dečko zanimao, ja bih bila sa njim. Ja sam otišla kod Drveta i rekla da mi se sviđa Tomović. Ja sa tobom ne pričam i ti meni kažeš kako me sanjaš. Ja imam pravo da pevam šta god hoću. Niti ih vidim, niti me zanimaju - vikala je Maja, a onda se oglasio Matijević i otkrio detalje njihove svađe.
Ja sa Majom ne komuniciram posle mnogo peckanja mene i Tare. Ja sam izašao iz sobe i ona mi je dobacila za češalj i onda sam je ja pitao: "Da li imaš češalj?" - pričao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Mateja Matijević

#Tara Simov

'