AKTUELNO

Napokon popričali!

Anabela Atijas i Gagi Đogani napokon su popričali van crnog stola, nakon žučnih svađa koje su potresle region. Tom prilikom dotakli su se gorućih problema zbog kojih su već izvesno vreme na ratnoj nozi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti podržavaš čoveka koji maltretira svoje dete, stajao je na finalu, a naše dete kao pokislo. Vi ste me doveli ovde, ja ne bih drugačije došla. Ti si "master majnd", ti si me stvorio - rekla je Anabela.
Ja sam spreman da priznamo sve, da kažemo sve od A do Š, ako i ti želiš - predložio je Đogani.
Ono što je mene pokrenulo da dođem ovde je to što se nisi ponašao zaštitnički, nisi se ponašao kao otac. Tvoja ćerka živi na televiziji, ona inficira sve gledaoce. Ti si zaljubljen u Marka, veruj mi naći ću ti klip, kako ti njega gledaš - govorila je pevačica.
Čime da je zaštitim? Šta da kažem? - pitao je Đogani.
Lepo kažeš, kao što su tvoja braća pričala za tvoje sestre. Lepo kažeš:"Marko, nemoj to da radiš zbog mene" - rekla je Đogani.
Pitao je on mene jednom, rekao sam mu da nije u redu za neke postupke koje radi - rekao je denser.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon mnogobrojnih situacija koje je prepričala svom bivšem suprugu iz spoljnog sveta, što je vezano za Marka i Lunu, Anabela se dotakla još jedne situacije:

To sve što se desilo - Gastoz je povezao na svoju slavu, da bi je izvadio iz g*vana, rekao joj: "Danas mi je bitan dan, želim da dođeš na moju slavu, mnogo mi je bitno da budeš tu, čisto prijateljski". Tu noć Marko prihata svoju grešku, kada je Luna napokon počela da živi, a onda kreće manipulacija. Rekla mu je da joj smeta u karijeri, da je mnogo ljubomoran... Ja jedva čekam da gledam, da vidim vas dvojicu kako funkcionišete! Znaš li šta mi je Nina rekla: "Idi, mama, i bori se za sebe!" - rekla je Atijasova.

Bivši supružnici su se potom dotakli i samog početka Lunine muzičke karijere i pesama koje je snimila. Tom prilikom pomenuli su i saradnike.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili su skupi, koštali su 8.000 evra, meni je to bilo mnogo. Ti si to uradila, zato si ti preuzala ceo projekat, jer sam ja podržo vezu Lune i Marka - govorio je Gagi.
Vrlo je bitno ko ti radi pesmu u početku, ko zna da izvuče emociju iz pevača. Šta je skupo, ako je dobra pesma? Iznervirao si me jer si otkazao ljude, a sam si najviše mrzeo kada te ljudi otkažu - objašnjavala je Anabela.

Poogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'