AKTUELNO

Gagi nije štedeo staru ljubav.

Luna Đogani i Marko Miljković večeras su tokom noći razgovarali sa Gagijem Đoganijem o aktuelnoj situaciji u kojoj se nalaze. I dok je Gagi imao negativno mišljenje o Anabeli Atijas, Luna ga je ipak molila da tako ne priča o njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je došla ovde mene da blati. To je njen cilj. Nebitno je da li sam ja nasilnik, da li sam je tukao... Ja ovde gulim 6 meseci. Koju istinu da iznese? Koga boli k*rac za nešto što se desilo pre 10 godina? Ja znam koja je tvoja muka i Markova. Tvoju mamu ne zanimam ja, a možda je baš ne zanimaš ti. Šta se dešava? Da li ovo nama treba? Luna, da li ti mene poznaješ ko sam ja? - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da lupaš, nije tako - govorila je Luna.
Moramo da uklonimo kancer. Ceo život nas j*be redovno! I tebe i mene i Ninu! Budaletina udara po meni. Da li možeš da kažeš toj budali da prestane? Kako da zaustavim budalu i šta ja sada da radim? - rekao je Gagi.
Nemoj tako da pričaš! Dobro, ići ću kući! - dodala je Luna.
Bez plača! Ona porodicu razara godinama. Ja ovo ne mogu da izdržim, ovo je za mene preveliki pritisak. Preveliki! Hajde za tebe, ali ovo je za moju porodicu smrt. Ja koji sam se oporavio i došao u neku normalu. Ja nju gledam godinama i godinama pravi problem mojoj deci! - pričao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj predlog je da se pusti jedno sedam dana i da vidimo šta će da se desi sa Anabelom. Ovo što se desilo sada, jeste žrtva vaše porodice. Ozbiljna žrtva, ali najgore je već prošlo, ovaj najgori udar - rekao je Marko.
Ona je klasičan manipulator. Ona je išla autom u banderu da se zakuca i dobro je prošla, ništa se nije desilo, da bi odvukla pažnju. Ovo nema veze sa Anabelom sa kojom sam ja bio, otišla je u neko drugo stanje - dodao je Gagi.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Pink.rs

#Zadruga

'