AKTUELNO

Zadrugarima ispričala sve!

Anabela Atijas ušla je u rijaliti program "Zadruga", a već na samom startu nije skrivala netrpeljivost prema potencijalnom zetu Marku Miljkoviću, pa je zadrugarima ispričala sve šta se dešavalao u spoljnom svetu, a prokomentarisala je i Markov odnos sa Jelenom Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je ulazio, on je planirao da bude neka devojka u pitanju. Jelena se zaljubila, a i on, to se vidi. Ona je povređena devojka, tako se ponaša zaljubljena devojka. Luna mu je sigurna opcija, on nekako mora da bude priznat, šta da radi čovek koji nema nijedan talenat. Ako je ovo ljubav kod Lune, ja ne znam šta je ljubav. Ona je izgubila kompas od prve zadruge, ona je izgubljena, ne branim je, tako je - govorila je pevačica.
Evo ti scenario, u prvoj Zadruzi posmatrao sve, u drugoj udario kontru sa pet drugih devojaka, ostavio je dan pred finale, mire se nakon sedam dana, uz obrazloženje da se nije snašao u vezi u rijalitiju, dečko od 34 godine. Kada je video da mu posao ne ide, raskinuo sa Lunom, počeli pozivi za Zadrugu i onda mu je mogao da uđe od početka, nego će nakon šest meseci, onda sledi pomirenje, pa uslovljavanje, sa ovim smeš da se družiš, pa onda i mene da otkanta - objašnjavala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'