AKTUELNO

Zauzela stav već na samom početku!

Anabela Atijas samo što je ušla na velelepno imanje, obratila se zadrugarima, a reakcije njene ćerke Lune, Gagija Đoganija, potencijalnog zeta Marka Miljkovića nisu bile nimalo pozitivne.

Već na samom ulasku pevačica je ignorisala bivšeg muža Gagija, a iako nisu u dobrim odnosima, Miljković je prišao kako bi joj pružio ruku, a Anabela nije želela ni da čuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam da li si namerno izbegla da prođeš pored mene i da se pozdraviš, ja hoću da ti pružim ruku, ako hoćeš - pitao je Marko.
Nema potrebe, opusti se, uživaj - odgovorila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je bila zatečena, ali je odmah prišla svojoj majci kako bi saznala pravi motiv njenog ulaska.

Ćuitim nekoliko godina, navukla sam na sebe svakakve bolesti, ne mogu više. Samo ćete morati da budete spremni da slušate istinu - rekla je Anabela,

Nakon majčinog obrazloženja, Luna se pridružila Gagiju i Marku u dvorištu, a Anabela je nastavaila da razgovara sa zadrugarima i govori im kako joj je bilo u spoljnom svetu.

Nikad gore, kada se dete okrene protiv tebe, onda je to druga stvar. Izgubila sam integritet, identitet, porodicu, šta imam da izgubim. Tri godine su ovde ispirali usta mojim imenom, imam svašta nešto da kažem, ali neću. Pričali su o nekoj čestitiki, imalo je mnogo gorih čestitiki, Ninina majka je poslala mnogo goru čestitku. Nisam ja došla ovde zbog Lune, ostavila sam kući dve male devojčice, mnogo mi je to teško - rekla je Anabela.
Da li ti je do sada najgore? - pitala je Miljana Kulić.
Jeste, nikada mi nije bilo gore - dodala je Anabela.

Kako je izgledala cela situacija, pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'