AKTUELNO

Pritisli je sa svih strana.

Sledeće pitanje tokom emisije "Igra istine" uputio je Gagi Đogani Zorici Marković, a densera je zanimalo kako pevačica komentariše odnos Jelene Pešić i Marka Miljkovića.

Ja sam zaista mislila da su oni raskinuli. Vrlo teško je podneo taj 14. februar. Ja ne verujem u muško-ženska prijateljstva. Jedino kada sam ja shvatila da tu ima više od drugarstva, jeste kada je Luna ušla i rekla šta ima. Ja nisam videla kada je Jelena prišla Marku, ti si mi rekao šta mu je rekla. Ona je izabrala momenat da sedne pored njih, baš kada se raspravljaju, to nije u redu - ispričala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja stvarno ne znam šta sam uradila. Osećam se izrevoltirano što prekidam prijateljstvo sa Markom zbog nečega što ne postoji. Ja sa Markom od tada nisam popila nijednu kafu - pravdala se Jelena.
Trebalo je da se raziđu. Marko zbog Lune, a Jelena zbog dostojanstva. Čemu potreba da ti priđeš Marku? - upitala je Zorica.
Rekla sam izrevoltirano i besno, da ćemo se družiti. Ja kapiram šta Gagiju smeta, ali mislim da preteruje. Kada je Luna ušla, Marko i ja ne provodimo vreme kao i ranije - pričala je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Gagi Đogani

#Jelena Pešić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zorica Marković

'