AKTUELNO

Denser je istakao da je Marko Miljani bolna tačka.

Miljana Kulić je imala potrebu da se oglasi nakon odgledanog snimka u kojem Gagi Đogani ogovara Erminu Pašović sa kojom je svakodnevno delio koru hleba. Naime, Kulićeva je ocrnila densera jer je okrenuo leđa Ermini zbog Marka Miljkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova žena je bila četiri meseca uz ovog čoveka u dobru i u zlu. Mislila sam da je Gagi dobar čovek, ali ovi postupci dokazuju da je loš čovek. On je okrenuo leđa ovoj ženi kada je došao Marko. Tada je dobio krila. Ja sam svedok da mu je ona kuvala kafu, brinula da li ima da jede. Gagi je ispao nezahvalno đubre. Ermina je brinula da li on ima da jede, pije, izvodila ga sa žurke kada je pijan. Njega niko nije bio po ušima da osobi koju poznaje preko Instagrama priča o Anabeli i Luni. Ja mislim da je ovaj čovek u svakoj situaciji pokazao da je glup i ne vidi da ovaj čovek iz Brusa manipuliše njime - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko ti je rak rana, priznaj! - dobacio je Gagi.
Marko te j*be kao konja. Ti si pokazao da si prema ovoj ženi ispao nezavhalno đubre, da si glup čovek. Ustao si ovde da pričaš protiv tvoje žene, a znaš da je ona u pravu. Bio si ovde šest meseci fikus - nastavljala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Gagi Đogani

#Miljana Kulić

'